Je bent toch geen fossiel?

Begin met zonnepanelen van Greenfocus

Overschakelen van het gebruik van aardgas naar natuurlijke brandstoffen, kan lastiger zijn dan u denkt. Veel mensen zijn hun hele leven niets anders gewend dan het gebruik van aardgas. Hoewel er veel voordelen zitten aan het gebruik van zonne-energie, bent u misschien toch nog argwanend? Neemt u dan eens contact op met Greenfocus. Voor ons zou de keuze voor zonnepanelen in Uithoorn niet zo moeilijk zijn. Het is namelijk ons doel om Nederland duurzamer te maken. Tijdens een adviesgesprek met één van onze experts, zal het al snel duidelijk worden dat u met zonnepanelen in Uithoorn niet alleen duurzaam wordt, maar ook van lagere energiekosten profiteert. Zonnepanelen in Uithoorn zijn daarom in alle opzichten een verstandige keuze en wij begeleiden u daar graag bij.

Lees meer

Ons proces

icon1

AANVRAGEN

Maakt eenvoudig een afspraak
(online of fysiek) met één van de experts van Greenfocus

icon2

ADVISEREN

Op basis van uw wensen bepalen wij gezamenlijk de mogelijkheden voor uw situatie

icon3

INSTALLEREN

Wij zorgen dat het resultaat overeenkomt met uw verwachtingen

icon4

PROFITEREN

Laat nu de zon maar schijnen, u gaat duurzame energie produceren en profiteren

KWALITEIT VOOROP

Sinds de oprichting hecht Greenfocus niet alleen waarde aan het nastreven van deze doelstelling, maar aan ook de manier waarop dit gedaan wordt. Bij het contact met onze klant staat daarom eerlijkheid voorop. Tijdens het advies- en/of implementatietraject doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant honderd procent tevreden is. Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Daarom is ons motto: verbaas elke klant.

CERTIFICERINGEN

Greenfocus levert alleen kwaliteit daarom volgen medewerkers van Greenfocus regelmatig opleidingen. Wij stellen hoge eisen aan deze kwaliteit en laten deze graag beoordelen door diverse certificerende instellingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Om daarin mee te denken zijn wij aangesloten bij diverse (branche) verenigingen.

DOEL

Greenfocus heeft slechts één doel: het verduurzamen van Nederland. Daarbij hebben wij een samenleving voor ogen waarbij de mens op een verantwoordelijke en respectvolle manier met zijn sociale en natuurlijke omgeving omgaat. Greenfocus werkt hier naartoe door duurzaamheid op een integrale en unieke wijze te benaderen. Wij bekijken de mogelijkheden en realiseren op een creatieve en pragmatische manier duurzaamheidsambities.

Waarom kiezen voor Greenfocus

0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
MwH bespaard

Hoeveel bespaar jij met zonnepanelen?