Zakelijk

Bent u een ondernemer? Dan heeft u natuurlijk hart voor uw bedrijf en klanten. Tegenwoordig speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol in het bedrijfsleven. Wanneer u met uw bedrijf wilt gaan verduurzamen, is dit beter voor het milieu en bespaart u op de energierekening van het bedrijf.

Wij bouwen samen met u aan een groenere toekomst. Voor uw organisatie, maar ook voor de maatschappij. Daar geloven wij in! Dat is noodzakelijk voor het milieu, maar ook een kwestie van ondernemerschap. Benieuwd naar wat kunnen wij voor u doen? De experts van Greenfocus geven u graag meer informatie over onze diensten.

Rendement

Naast dat u bijdraagt aan een groene toekomst, is het zakelijk investeren in zonnepanelen ook financieel erg interessant. Het is eenvoudig om een rendement te realiseren van 10% voor grootverbruikers tot zelfs 25% voor kleinverbruikers. Uw verbruik en dakoppervlak zijn bepalend voor de mogelijkheden. Afhankelijk van de situatie zijn de regelingen ‘Salderen’, ‘Energie-investeringsaftrek ‘(EIA) of ‘Subsidie’ (SDE++) van toepassing.

Zekerheid

Bij Greenfocus kunt u een minimum van 10 jaar productgarantie, 25 jaar vermogensgarantie én onze eigen opbrengstgarantie verwachten. Dit is alles is onderdeel van onze aan te sluiten zonnepanelen. Een 25 jarige garantie is alleen goed als de fabrikant ook 25 jaar blijft bestaan. Greenfocus werkt alleen met gerenommeerde bedrijven. Net als wij, zijn zij hier voor de lange termijn.

Kwaliteit

Om kwaliteit te waarborgen, adviseren en installeren wij alleen de allerbeste producten. Als één van de eerste gespecialiseerde zonne-energie leveranciers hebben wij meer dan 10 jaar ervaring met het installeren van elk product onder de zon. Greenfocus levert alleen apparatuur die is getest op de Nederlandse omstandigheden. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit!

Onderhoud

Een zonne-installatie die goed onderhouden wordt, blijft optimaal en betrouwbaar functioneren. Uw installatie gaat langer mee en daardoor wordt de zonne-energie omgezet in zoveel mogelijk energie. U kunt met een onderhoudsovereenkomst van Greenfocus hier zoveel mogelijk van profiteren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Hoeveel bespaar jij met zonnepanelen?