Je bent toch geen fossiel?

Begin met zonnepanelen van Greenfocus

Veel Nederlanders dromen ervan om op het gebied van energie zelfvoorzienend te zijn. U bent misschien nog niet volledig zelfvoorzienend, maar met zonnepanelen in Beverwijk zet u al een grote stap. Bovendien profiteert u van meer voordelen van zonnepanelen. U verlaagt hiermee aanzienlijk de uitstoot van CO². Helemaal als u uw huis of bedrijfspand nu nog met fossiele brandstoffen verwarmt, zult u na het plaatsten van zonnepanelen direct behoorlijk duurzamer zijn. Daarnaast bespaart u uiteraard ook behoorlijk op energiekosten, waardoor de aanschaf snel terugverdiend wordt. Als u overweegt om zonnepanelen in Beverwijk te plaatsen, neem dan eens contact op met Greenfocus en laat u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden.

Lees meer

Ons proces

icon1

AANVRAGEN

Maakt eenvoudig een afspraak
(online of fysiek) met één van de experts van Greenfocus

icon2

ADVISEREN

Op basis van uw wensen bepalen wij gezamenlijk de mogelijkheden voor uw situatie

icon3

INSTALLEREN

Wij zorgen dat het resultaat overeenkomt met uw verwachtingen

icon4

PROFITEREN

Laat nu de zon maar schijnen, u gaat duurzame energie produceren en profiteren

KWALITEIT VOOROP

Sinds de oprichting hecht Greenfocus niet alleen waarde aan het nastreven van deze doelstelling, maar aan ook de manier waarop dit gedaan wordt. Bij het contact met onze klant staat daarom eerlijkheid voorop. Tijdens het advies- en/of implementatietraject doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant honderd procent tevreden is. Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Daarom is ons motto: verbaas elke klant.

CERTIFICERINGEN

Greenfocus levert alleen kwaliteit daarom volgen medewerkers van Greenfocus regelmatig opleidingen. Wij stellen hoge eisen aan deze kwaliteit en laten deze graag beoordelen door diverse certificerende instellingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Om daarin mee te denken zijn wij aangesloten bij diverse (branche) verenigingen.

DOEL

Greenfocus heeft slechts één doel: het verduurzamen van Nederland. Daarbij hebben wij een samenleving voor ogen waarbij de mens op een verantwoordelijke en respectvolle manier met zijn sociale en natuurlijke omgeving omgaat. Greenfocus werkt hier naartoe door duurzaamheid op een integrale en unieke wijze te benaderen. Wij bekijken de mogelijkheden en realiseren op een creatieve en pragmatische manier duurzaamheidsambities.

Waarom kiezen voor Greenfocus

0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
MwH bespaard

Hoeveel bespaar jij met zonnepanelen?