Je bent toch geen fossiel?

Begin met zonnepanelen van Greenfocus

Iedereen weet tegenwoordig wel dat Nederland van het gas af moet. U moet daarom nadenken over welke opties er als alternatief zijn. Nu zijn niet alle opties altijd even goed realiseerbaar of betaalbaar. Een optie die relatief snel uit te voeren is en waarmee u uw investering al snel terugverdient, zijn zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Met zonnepanelen op het dak hoeft u zich geen zorgen meer te maken over wanneer u van het gas af moet. Elektriciteit door middel van zonne-energie is het beste én schoonste alternatief. Bovendien bespaart u hier ook nog mee op uw energiekosten.

Lees meer

Ons proces

icon1

AANVRAGEN

Maakt eenvoudig een afspraak
(online of fysiek) met één van de experts van Greenfocus

icon2

ADVISEREN

Op basis van uw wensen bepalen wij gezamenlijk de mogelijkheden voor uw situatie

icon3

INSTALLEREN

Wij zorgen dat het resultaat overeenkomt met uw verwachtingen

icon4

PROFITEREN

Laat nu de zon maar schijnen, u gaat duurzame energie produceren en profiteren

KWALITEIT VOOROP

Sinds de oprichting hecht Greenfocus niet alleen waarde aan het nastreven van deze doelstelling, maar aan ook de manier waarop dit gedaan wordt. Bij het contact met onze klant staat daarom eerlijkheid voorop. Tijdens het advies- en/of implementatietraject doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant honderd procent tevreden is. Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Daarom is ons motto: verbaas elke klant.

CERTIFICERINGEN

Greenfocus levert alleen kwaliteit daarom volgen medewerkers van Greenfocus regelmatig opleidingen. Wij stellen hoge eisen aan deze kwaliteit en laten deze graag beoordelen door diverse certificerende instellingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Om daarin mee te denken zijn wij aangesloten bij diverse (branche) verenigingen.

DOEL

Greenfocus heeft slechts één doel: het verduurzamen van Nederland. Daarbij hebben wij een samenleving voor ogen waarbij de mens op een verantwoordelijke en respectvolle manier met zijn sociale en natuurlijke omgeving omgaat. Greenfocus werkt hier naartoe door duurzaamheid op een integrale en unieke wijze te benaderen. Wij bekijken de mogelijkheden en realiseren op een creatieve en pragmatische manier duurzaamheidsambities.

Waarom kiezen voor Greenfocus

0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
MwH bespaard

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw aanvraag en interesse in Greenfocus.

De enorme drukte in de energiemarkt heeft ook Greenfocus bereikt. Dit betekent dat wij op dit moment geen nieuwe klanten meer kunnen bedienen.

Wij hebben besloten tot 1 juli 2023 geen offertes meer uit te brengen en voorlopig geen nieuwe klanten te verwelkomen. Dit besluit hebben wij genomen om de kwaliteit, die de klanten van Greenfocus gewend zijn, te continueren. Op dit moment doen wij er alles aan om onze capaciteit te vergroten om in de toekomst weer veel nieuwe klanten te kunnen verwelkomen.

Onze excuses dat wij u nu niet kunnen helpen. U staat uiteraard vrij om ons na 1 juli 2023 opnieuw te benaderen.

Met vriendelijke groet,­

Team Greenfocus