Zonnepanelen

Greenfocus levert uitsluitend materialen van topkwaliteit. Sunerg Solar (Europees), LG en Panasonic staan in de top 10 beste producten in Photon (toonaangevend instituut/vakblad op het gebied van zonne-energie)

Sunerg Solar

Sunerg Solar is een Europees, wereldwijd opererend, innovatief en toonaangevend bedrijf dat al sinds 1978 zonnepanelen ontwikkelt, produceert en ontwerpt. Sunerg Solar beheerst alle fasen van het productieproces en kan mede daarom een eindproduct garanderen van hoge kwaliteit. Innovatieve ontwikkelingen, jarenlange ervaring en de hoge kwaliteit hebben er voor gezorgd dat Sunerg Solar inmiddels een zeer belangrijke speler is in de markt van zonne-energie. Sinds 2013 is Sunerg Solar ons huismerk. Het hoofdkantoor staat in Cittá di Castello (Italië) waar ook de volledig geautomatiseerde productie staat.

LG Solar

Het bekende elektronicamerk LG introduceerde na 20 jaar research in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn. LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor al haar producten en zeker ook voor haar zonnepanelen. Door de strikte kwaliteitsnormen die het zichzelf oplegt en de het wereldwijde ondersteuningsnetwerk is een lange levensduur en hoge elektriciteitsproductie gegarandeerd.

Naast de kwaliteit is LG ook bekend om de vormgeving van haar producten. De afwerking van deze panelen is dan ook zeer hoogwaardig en het zwarte geanodiseerde frame zorgt dat deze panelen minder afsteken op pannendaken.

Panasonic Solar

Met bijna 40 jaar ervaring is Panasonic één van de meest bekende namen in zonnepanelen. De onderneming, die begon in 1975 als Sanyo en 2011 onderdeel werd van de Panasonic Group, blijft de marktleider van zonnepanelen vanwege constant onderzoek en continue ontwikkeling. Panasonic heeft innovatieve en betrouwbare producten van hoge kwaliteit ontwikkeld die tientallen jaren meegaan.