Onderhoud

Laat de zon zijn werk doen. Dankzij het onderhoud aan uw zonne-energie installatie kunt u optimaal profiteren van een goed werkende installatie en blijft uw systeem betrouwbaar functioneren. Uw installatie gaat langer mee en daardoor wordt de zonne-energie omgezet in zoveel mogelijk energie. Met een onderhoudsovereenkomst van Greenfocus profiteert u daarvan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Rendementsgarantie

Greenfocus biedt een rendementsgarantie; de enige garantie die telt. Omdat onze experts uw situatie in kaart brengen en hierop de beste oplossing adviseren durven wij u het rendement te garanderen.

Monitoring

Om ervoor te zorgen dat uw zonnestroomsysteem goed werkt, is het belangrijk dat een systeem goed geïnstalleerd is. Hoewel veel eigenaren de mogelijkheid hebben om hun geïnstalleerde systemen te monitoren, kan het soms erg lastig zijn om de gemeten data te interpreteren. Greenfocus heeft vele systemen in beheer en controleert hiervan de werking en analyseert de verschillen.

Reiniging

Vuil op de zonnecellen zorgt ervoor dat uw zonne-energie systeem minder energie kan generen dan mogelijk is. Immers, vuil zorgt er voor dat minder zonlicht de zonnecellen bereikt. Schoonmaken van uw zonnepanelen helpt. Hierbij kunt u denken aan onder andere algengroei, zand, fijnstof en vogelpoep op de panelen. In onze onderhoudspakketten zit standaard een reinigingsbeurt. Maar voor het alleen reinigen van uw systeem kunt u ook bij Greenfocus terecht.

Controle van uw systeem

Met een onderhoudspakket van Greenfocus zit ook een controle op de installatie inbegrepen. Door de enorme groei van het aantal zonnepanelen installateurs zijn er helaas zijn er ook systemen geïnstalleerd waarbij het rendement tegenvalt. Greenfocus controleert, adviseert en corrigeert, zodat u weer optimaal van uw investering kunt genieten.