Installatie

Dit is de reden waarom wij alleen de beste producten verkopen en installeren. Als één van de eerste gespecialiseerde zonne-energie leveranciers, hebben we bijna tien jaar ervaring met het installeren van elk zonne-product onder de zon. Hierdoor kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Greenfocus.

Greenfocus levert alleen apparatuur die is geprobeerd en getest op de Nederlandse omstandigheden. Een minimum van 5 jaar productgarantie, 25 jaar vermogensgarantie en onze eigen opbrengstgarantie zijn onderdeel van al onze netwerk aan te sluiten zonnepanelen.

Veel fabrikanten starten en verdwijnen, de lengte van een garantie kan daardoor ook misleidend zijn. Een 25 jarige garantie is alleen goed als de fabrikant ook 25 jaar blijft bestaan. Greenfocus werkt alleen met gerenommeerde bedrijven. Net als wij, zijn zij hier voor de lange termijn.

Wanneer u bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat de componenten en de installatie werkzaamheden gebaseerd zijn op vakmanschap. U kunt vertrouwen op een rendement voor jaren .

Merken die we vooral vertrouwen:

Omvormers - SMA, Zeversolar, SolarEdge en Enphase
Zonnepanelen – Sunerg Solar, LG solar en Panasonic
Montagesystemen – Solarstell, Click-fit en Schletter
Batterijsystemen - Tesla Energy, Enphase