Energie-prestatieadvies utiliteit

(epa-U)

In Nederland is de bestaande bouw verantwoordelijk voor 30 procent van het totale energieverbruik. Ongeveer de helft hiervan wordt verbruikt in de utiliteitssector. Bent u benieuwd hoeveel energie uw organisatie kan besparen in uw pand? Dan is Greenfocus het adviesbureau waar uw bedrijf naar op zoek is.

Wilt u vaststellen hoe energiezuinig uw bestaande pand is dan bepaalt een adviseur aan de hand van de EPA methodiek wat het energie index is. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een maatwerkadvies. In dat geval is het huidige energielabel slechts een nulmeting, het uitgangspunt voor het verdere energie besparingsonderzoek. Met het maatwerkadvies krijgt u inzicht in de bouwkundige en installatietechnische kenmerken van uw pand. Daarnaast krijgt u inzicht in mogelijke energiebesparingsoplossingen inclusief investeringskosten, opbrengsten en terugverdientijden.

Greenfocus is gecertificeerd om energielabels en energieadviezen uit te voeren voor utiliteitsgebouwen. De afgelopen jaren hebben de adviseurs van Greenfocus ruime ervaring opgedaan door het uitvoeren van zeer uiteenlopende projecten voor vastgoedbeleggers, pensioenfondsen, overheidsinstanties en makelaars.