Certificeringen

Greenfocus levert alleen kwaliteit daarom volgen medewerkers van Greenfocus regelmatig opleidingen. Wij stellen hoge eisen aan deze kwaliteit en laten deze graag beoordelen door diverse certificerende instellingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Om daarin mee te denken zijn wij aangesloten bij diverse (branche) verenigingen.

Zonnekeur-installateur

Zonnekeur installateur

Onafhankelijk keurmerk zonne-energie

Een bedrijf die het Zonnekeur voert is een juiste partij voor zonnestroom en/of zonnewarmte producten. Aantoonbaar deskundig, kunnen u een goed advies geven, de juiste producten leveren en kunnen deze ook goed monteren.

Sei

SEI-erkenning

Stichting Erkenning Installatiebedrijven

De installatiebedrijven die aangetoond hebben over voldoende vakbekwaamheid te beschikken. Naast de vakbekwaamheid beschikt het installatiebedrijf over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren.

Kiwa-gecertificeerd

EPA-w EPA-u

het energielabel en maatwerkadvies

Greenfocus is sinds 2008 gecertificeerd voor de BRL 9500 delen 1 t/m 4. Met dit certificaat tonen wij aan de kwaliteit van het proces van opname tot en met het verstrekken van het Energielabel en/of het geven van EPA-maatwerkadvies te beheersen.