Carbon Footprint

Wilt u inzicht in de uitstoot van broeikasgassen van uw bedrijf? Meer grip krijgen op transport- en mobiliteitskosten, de energielasten van uw productieproces, of de energieprestatie van uw gebouwen? Of wilt u zich profileren met MVO en daadwerkelijke stappen nemen?

GreenFocus heeft een CO2 reductietraject ontworpen. Geheel in lijn met de ISO 14064 worden in vijf stappen de CO2 uitstoot vastgelegd en wordt een CO2 reductieplan opgesteld. Hoe uitgebreid het reductietraject wordt is afhankelijk van uw ambities en ook van de complexiteit van uw organisatie.

Onze consultants kunnen niet alleen uw CO2 uitstoot in kaart brengen, zelfs tot in detail van de uitstoot van uw leveranciers aan toe. Ook kunnen wij u helpen realistische ambities te formuleren om uw CO2 uitstoot te gaan verlagen. Wij leggen dit vast in een reductieplan voor de komende jaren en helpen draagvlak te vinden binnen uw organisatie breed om het plan uit te voeren. Onze consultants zijn als het ware uw partners bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities.